We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Fietsen in de Zon

by Electropoëzie

/
1.

about

Heden fiets ik in de zon! Zo eindigde Hans Hoeverloo zijn eerste relaas op het debuutalbum van Electropoëzie, lang geleden in 2010. Ondertussen zijn wij een half kinderleven verder en onderweg naar een derde release van het absurd-poëtische gezelschap.

"Fietsen in de Zon" is de eerste single van het spoedig uit te komen kleinood GRIJS I. Deze EP is dan weer de start van een vierdelige EP-serie, genaamd GRIJS.
GRIJS I zal uitkomen spoedig na de jaarvergadering van de Vrouwenvereniging van Middelstum, Kantens e.o. Toevalligerwijs valt deze dit jaar vlak voor Europees muziekfestival Eurosonic in Groningen, de huidige standplaats van het reeds beruchte duo.

De afgelopen herfst bracht hen veel. Een achttal shows tijdens de Popronde, enkele uitzendingen van podcast "De Eindtijd", een uitgebreide zoektocht langs Nederlandse steden voor nieuwe aanhangers van het Electropoëtische geloof en een doofstomme gitaarvirtuoos. U hoort het goed: Hans Hoeverloo en de Ridderbaas zijn klaar voor een nieuw avontuur!

Mogen we het een avontuur noemen? Wie zal het zeggen. De wetenschap misschien... Zolang je maar van je homeopatische middeltjes afblijft!

Liefs, De Ridderbaas

credits

released November 15, 2017

license

tags

about

smikkelbaard Leiden, Netherlands

Smikkelbaard Records want to amaze & surprise you with every release.

Just join us on our ride and discover a lot of stuff you would have never listened to.

Enjoy!

contact / help

Contact smikkelbaard

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Report this album or account

smikkelbaard recommends:

If you like Fietsen in de Zon, you may also like: